Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołg Premium

hitman9108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam poleciłbym TOG II albo PzIV S.

Tanie, dobre czołgi.

Ew. jeżeli chcesz się drożej pobawić - kup SU-122-44
Mobilny, dobre camo (w miarę), działo pokurwiające średnio 390 co około 7 sekund przy penetracji 175. bardzo porządny TD

shoob.png

Opublikowano

Dołóż 15 zł i kup złoto przez allegro. Potem kup sobie T34. Dobry pancerz wieży, super armata, która potrafi walnąć za 500.

Opublikowano

Dołóż 15 zł i kup złoto przez allegro. Potem kup sobie T34. Dobry pancerz wieży, super armata, która potrafi walnąć za 500.

Przez allegro nie polecam, z powodu, że złoto jest często skupowane kradzioną kartą kredytową, później przychodzi ci, że musisz zapłacić równowartość złota :)

Nie polecam, ale chyba tak to działa.

shoob.png

Opublikowano

Przez allegro nie polecam, z powodu, że złoto jest często skupowane kradzioną kartą kredytową, później przychodzi ci, że musisz zapłacić równowartość złota :)

Nie polecam, ale chyba tak to działa.

Działa to tak:

Kupujesz na allegro, z gościem tam uzgadniasz, czy przelew doszedł i gościu dzwoni z telefonu. Jest to płatność przez Daopay.

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP napisał. Bardzo polecam, pewne i bezpieczne. Brak otrzymania bana (sam kupuje i nigdy nie zostałem zbanowany) i jest to o wiele bardziej opłacalne niż przez stronę WG.

Co do czołgu premium to najlepiej opłaca się kupić TYLKO czołg 8tieru i teraz masz wybór czy chcesz grać ciężkim czołgiem czy TD.

Ciężki: T34 (typowa gra wieżą i bardzo dobrym uderzeniem i penetracją) - bardzo opłacalny w eksploracji dmg-cena pestki

IS6 (idealny do kątowania) - niestety u niego już tak fajnie nie jest, gdyż trzeba przy sobie wozić złote pestki bo jego penetracja nie domaga i przez to można mniej zarobić.

FCM 50t (czołg papierowy dla doświadczonych graczy) - Mobilny, penetracja nie wymagająca złotych pestek i dość dobra szybkostrzelność

Naprawdę odradzam czołg poniżej 8tieru, jest to moim zdaniem głupota. No chyba, że chcesz tylko bezcelowej zabawki. A kupując jakiś czołg powinien posłużyć Tobie jak najdłużej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP napisał. Bardzo polecam, pewne i bezpieczne. Brak otrzymania bana (sam kupuje i nigdy nie zostałem zbanowany) i jest to o wiele bardziej opłacalne niż przez stronę WG.

Co do czołgu premium to najlepiej opłaca się kupić TYLKO czołg 8tieru i teraz masz wybór czy chcesz grać ciężkim czołgiem czy TD.

Ciężki: T34 (typowa gra wieżą i bardzo dobrym uderzeniem i penetracją) - bardzo opłacalny w eksploracji dmg-cena pestki

IS6 (idealny do kątowania) - niestety u niego już tak fajnie nie jest, gdyż trzeba przy sobie wozić złote pestki bo jego penetracja nie domaga i przez to można mniej zarobić.

FCM 50t (czołg papierowy dla doświadczonych graczy) - Mobilny, penetracja nie wymagająca złotych pestek i dość dobra szybkostrzelność

Naprawdę odradzam czołg poniżej 8tieru, jest to moim zdaniem głupota. No chyba, że chcesz tylko bezcelowej zabawki. A kupując jakiś czołg powinien posłużyć Tobie jak najdłużej.

Pozdrawiam

Akurat VII tierowa suka potrafi naprawdę nieźle zarobić, łatwa w nabiciu tych kilku K dmg (1k dmg na 20 sek.)

Ale z VIII uważam, że najlepszy wybór - JgTiger 8.8 i Lowe.

shoob.png

Opublikowano

kup golda na alegro i kup

jagdtigera 8.8

nie zadne tog II bo to totalne gowno moze i ma te 1.2/1.3k dmg ale to papier ...

nawet 4 tier to gowno przebija

pz 4 s troche lepszy ale jak wejdzesz juzna+7 tiery to dopiero zobaczysz zarobek bood 9/10 sa juz straty jezeli przegrasz bitwe :P

Opublikowano

Up ciekawe czy grałeś togiem ? tylko nie mów że na teście bo tam to nie gra heh. Sam z toga jestem zadowolony na razie mam 50 bitew średnio 1 k uszkodzeń na bitewkę zarabiam po 30-50 tyśiączków :). Osobiście jeżeli trafisz na zniżkę na toga to uważam że warto tylko potrzebna w miarę dobra załogą i raczej czołg pod camperkę lub side scrapa czy jakoś tak :P (Aha taka mała uwaga gdy robisz side scrapa rób go tyłem !!!), dodatkowo jest dobrym blockerem mostów szczególnie na elenbergu :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Up ciekawe czy grałeś togiem ? tylko nie mów że na teście bo tam to nie gra heh. Sam z toga jestem zadowolony na razie mam 50 bitew średnio 1 k uszkodzeń na bitewkę zarabiam po 30-50 tyśiączków :). Osobiście jeżeli trafisz na zniżkę na toga to uważam że warto tylko potrzebna w miarę dobra załogą i raczej czołg pod camperkę lub side scrapa czy jakoś tak :P (Aha taka mała uwaga gdy robisz side scrapa rób go tyłem !!!), dodatkowo jest dobrym blockerem mostów szczególnie na elenbergu :).

Side scrap = kątowanie bokiem.

Jak kątować bokiem tyłem?

@2up

Poza tym, 1,4k HP a nie Dmg

shoob.png

Opublikowano

Chodziło mi o przyczepianie się do budynków i pokazywanie boku samego co nie jest możliwe do wykonania przodem ponieważ tam jest wieża więc jest to bez sensu :)

Opublikowano

Chodziło mi o przyczepianie się do budynków i pokazywanie boku samego co nie jest możliwe do wykonania przodem ponieważ tam jest wieża więc jest to bez sensu :)

No to jak chcesz sidescrapować tyłem ?

Chcesz pokazać tył, żeby zrobić sidescrapa ?

Top:

Polecam IS-6, sam go mam i serdecznie polecam.

Ktoś pisał, że trzeba złote pestki wozić, nieprawda. Jeżeli się zna weak spoty to nie są potrzebne złote pestki.

Czołg jest idealny do przełamania obrony, świetnie skątowany pancerz.

Na kompaniach czasami bawimy się i bierzemy is'y 6. Jedziemy rushem w jedną stronę i obrona jest bez szans.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

ja mam su 100Y i powiem wam ze po kilka killow na bitwe fajne ma dzialo bo po 400 tlucze i wiecej ale papier do zabawy fajny nie polecam KV-5 to dopiero jest dziadostwo jezus maria zeby to szlo sprzedac odrazu bym to sprzedal no ale darowanemu koniowi sie nie zaglada

Opublikowano

ja mam su 100Y i powiem wam ze po kilka killow na bitwe fajne ma dzialo bo po 400 tlucze i wiecej ale papier do zabawy fajny nie polecam KV-5 to dopiero jest dziadostwo jezus maria zeby to szlo sprzedac odrazu bym to sprzedal no ale darowanemu koniowi sie nie zaglada

Go nie można już kupić więc nie rozumiem cię, mowa tu o SU-122-44.

Tak jak pisałem wcześniej is-6.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No to jak chcesz sidescrapować tyłem ?

Chcesz pokazać tył, żeby zrobić sidescrapa ?

Top:

Polecam IS-6, sam go mam i serdecznie polecam.

Ktoś pisał, że trzeba złote pestki wozić, nieprawda. Jeżeli się zna weak spoty to nie są potrzebne złote pestki.

Czołg jest idealny do przełamania obrony, świetnie skątowany pancerz.

Na kompaniach czasami bawimy się i bierzemy is'y 6. Jedziemy rushem w jedną stronę i obrona jest bez szans.

Heh tył ma więcej pancerza od przodu .... jest mocno nachylony , chodzi mi wychylanie za budynku do przeciwnika bokiem pokazując tylko boczną blachę !!! Co przodem nie jest do wykonania ... a w takiej sytuacji dmg przyjmuje tylko wieża bo w bok od sportów potrafi się odbijać

Opublikowano

Polecam JgTigera 8.8 (ok. 140zl), albo w sklepie z podarkami jest teraz paczka - SU-100Y, SU-122-44, 2 miejsca w garażu i 3 dni premium za jakieś 145-150zł. Możesz wybrać tą paczkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...